Alle artikler

Støtt Røykenhopp med grasrotmidler

Er du registrert spiller hos Norsk tipping og ønsker å støtte Røykenhopp hver gang du leverer kupongen? Se instruksjonene ovenfor, eller last ned / skriv ut denne siden, og se hvordan du går fram for å registrere riktig informasjon. Takk for støtten!

Les mer ›

Postet i Info Permanent, Nyheter


innbydelse til renn i Midtstulia

Her er videresendt renninnbydelse til Midstulia. Biørn
Hei,

10 sep arrangeres renn i Midtstuen småbakkene Hopp og Kombinert
se vedlegg invitasjon

Trening lørdag 9 og Hopp og Kombinert konkurranse 10sep

Velkommen

Med vennlig Hilsen

Ann-Kristin

(Oslo Skikrets)

pdf icon RC_Midtstulia_10-9-2017.pdf

Les mer ›

Postet i Nyheter


God hoppsommer

Hei alle sammen! Etter en snøfattig vinter er plasthoppingen godt i gang. Denne uken er det storsamling i Midstulia med flere av våre hoppere til stede. Skoleferien er godt i gang og de fleste drar nå på ferie etter hvert. Ønsker derfor alle sammen en riktig god sommer og håper på å se mange på plass i bakkene etter ferien.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Husk årsmøte

Minner om årsmøte torsdag 23.03.17 kl. 1800 i Høvikbakken. Håper på godt fremmøte. Husk det kan være veldig sølete over jordet.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Årsmøte 2017

Røykenhopp innkaller til årsmøte torsdag 23. mars 2017 kl. 1800 i Høvikbakken.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Feil i online terminliste + innbydelse ROV

Det er for tiden feil i terminlistevisningen på skiforbundets og skikretsenes sider. Online påmelding gjennom MinIdrett skal imidlertid fungere.
Leverandør jobber for å rette feilen. Vi sender imidlertid ut renninnbydelsen til ROV-spretten/KM hopp/kombinert som eget dokument/vedlegg siden online terminliste ligger nede.
Med vennlig hilsen

Liv Høgli
administrasjonssjef

Tlf: +47 32 01 61 41
Mob: +47 419 26379
liv.hogli@skiforbundet.no
buskerud@skiforbundet.no

Buskerud Skikrets
www.skiforbundet.no/buskerud

[nsf_kretslogo_01_buskerud] pdf icon Innbydelse_ROV-spretten_KM_hopp-kombinert_2017.pdf

Les mer ›

Postet i Nyheter


Røykenhopprennet avlyst

Grunnet total snømangel må dessverre Røykenhopprennet også i år avlyses.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Kontingent-regninger 2017 sendt ut

Da er betalingskrav for medlemskontingent 2017 generert i Klubbadmin.no. Betaling kan skje på Minidrett.no (hvor vi anbefaler alle som er medlem av et idrettslag å opprette en brukerkonto!) eller med fakturaen som ligger som vedlegg i e-postene som er sendt ut av systemet (husk i så fall å bruke KID-nummeret!).

Les mer ›

Postet i Oppslagstavle


Medlemskontingent 2017

Snøen lar dessverre vente på seg, men selv om det ser stygt ut for Røykenhopprennet 5. februar, er intensjonen fortsatt å kjøre hoppskole når det blir mulig!

Kasserer er i ferd med å sende ut regninger for kontingent 2017 via Klubbadmin.no. Hvis dette fungerer som det skal, vil man motta både SMS og en e-post med en faktura vedlagt.

Les mer ›

Postet i Info, Nyheter


Julehilsen

Røykenhopp ønsker alle medlemmer og lesere av hjemmesidene våre en god jul og et riktig godt nytt hoppår! Vi ønsker oss snø! Styret

Les mer ›

Postet i Nyheter


[Nyheyet] Høstdugnad

Hei. Minner om dugnaden i morgen 12.11.16 kl 1000. Det er kommet mye snø så dugnaden bli primært rulling og tråkking. Ta gjerne mad ski som egner seg for tråkking.

Les mer ›

Postet i Blogg


HØSTDUGNAD

Årets høstdugnad i Høvikbakken er satt til lørdag 12. november kl. 1000. Som vanlig blir det rydding / fjerning av busker og kratt i anlegget. Sjekke tilstand på trapper og fartsbroer. Bygge bro til dommertårn K 15. Justere hopprot i K 36. Rengjøring varmestue og dommertårn. Ta med motorisert og manuelt ryddeutstyr.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Sommer 2016

Røykenhopp ønsker alle medlemmer og andre lesere av hjemmesidene vår en riktig god sommer. Med sommerhopphilsen fra Biørn

Les mer ›

Postet i Nyheter


Invitasjon til åpen kretssamling hopp i Gjerpenkollen 28. mai

Til hopp- og kombinertklubber i Buskerud: Buskerud Skikrets og Gjerpenkollen hoppklubb i samarbeid med Flying Team Vikersund inviterer til åpen kretssamling hopp i Gjerpenkollen lørdag 28. mai. Link til invitasjon og info: www.skiforbundet.no/buskerud/nyhetsarkiv/2016/5/apen-kretssamling-hopp-i-gjerpenkollen-28-mai/ Med vennlig hilsen Liv Høgli administrasjonssjef Tlf: +47 32 01 61 41 Mob: +47 419 26379 liv.hogli@skiforbundet.no buskerud@skiforbundet.no Buskerud Skikrets www.skiforbundet.no/buskerud [nsf_kretslogo_01_buskerud]

Les mer ›

Postet i Nyheter


Hopprenn Hasselbakken lør 4 jun

Her er et renntilbud som vil kunne passe mange av dere! Lørdag 04.06.16. Se invitasjon.

Les mer ›

Postet i Nyheter, Renn


HUSK ÅRSMØTE

Hei alle sammen. Minner om årsmøtet i Høvikbakken 09.03.16 kl. 1800. Viktig at dere møter opp. NB! Alle styrekandidater er forespurt for lenge siden. Vel møtt.

Les mer ›

Postet i Nyheter


Våre sponsorer

BK-Rør AS
Tlf. 908 98 795

Industrilakkering AS
Tlf. 452 12 146
tony@industrilakkering.as

Steinspruten Bilglass
Tlf. 08810
Bytt bilrute her - og støtt klubben! >>>