Alle artikler

Støtt Røykenhopp med grasrotmidler

Er du registrert spiller hos Norsk tipping og ønsker å støtte Røykenhopp hver gang du leverer kupongen? Se instruksjonene ovenfor, eller last ned / skriv ut denne siden, og se hvordan du går fram for å registrere riktig informasjon. Takk for støtten!

Les mer ›

Posted in Info Permanent, Nyheter


HUSK ÅRSMØTE

Minner om årsmøtet i dag kl. 1800 i turnhallen, Hurumveien 43A. Parkering på andre siden av hovedveien. Vanlige koronatiltak som avstand og munnbind. Biørn

Les mer ›

Posted in Nyheter


Årsmøte 14.06.2021

Husk årsmøte 14. juni kl.1800. Møtet blir flyttet fra Høvikbakken til turnhallen, Hurumveien 43A. Flere detaljer kommer senere. Biørn

Les mer ›

Posted in Nyheter


Årsmøte 2021

Årsmøte for Røykenhopp avholdes mandag 14. juni kl. 1800 i Høvikbakken. NB! Sted og møteform kan bli endret. Nærmere info vil komme. Biørn

Les mer ›

Posted in Nyheter


Webinar-JM Riiber fredag 30 april

Her er mulighet til å bli kjent med verdens beste kombinertløper. Meld dere på.
From: Liv Høgli <Liv.Hogli@skiforbundet.no> Sent: torsdag 15. april 2021 11:51 To: Buskerud skikrets <buskerud@skiforbundet.no> Subject: VS: Webinar-JM Riiber fredag 30 april
Fra: Oslo Skikrets <Oslo@skiforbundet.no<

Les mer ›

Posted in Nyheter


Strengere tiltak i Asker

Til lokale idrettslag, -foreninger og øvrige aktuelle aktører. Strengere tiltak i Asker Regjeringen har innført strengere smitteverntiltak i alle kommuner i Viken. De nye tiltakene gjelder fra og med tirsdag 16. mars til og med søndag 11. april.
I Viken dominerer den engelske virusvarianten med økt smittsomhet, og regjeringen har derfor innført strenge tiltak som begrenser mobilitet gjennom pendling og sosiale og kulturelle aktiviteter mellom kommunene.

Les mer ›

Posted in Nyheter


FW: Webinar med Egner Granerud

Hei,
Dette kan være artig å følge med på.
Biørn
From: Liv Høgli Sent: fredag 12. mars 2021 09:39 To: Buskerud skikrets Subject: VS: Webinar med Egner Granerud
Til hopp- og kombinertklubbene:
Fra: Tore Øvregård
Sendt: fredag 12. mars 2021 09:33 Til: Norges Skiforbund Skikrets Kopi: Steinar Bjerkmann Emne: Webinar med Egner Granerud
Hei.

Les mer ›

Posted in Nyheter


Røykenhopp og koronatiltak

Hei alle sammen og godt nytt år! Av hensyn til smittevern har Røykenhopp bestemt at vi følger anbefalinger fra kommunen og skiforbundet. Det vil si at vi ikke starter noen form for trening eller hoppskole før tidligst 20. januar. Vi avventer både nye retningslinjer og snø slik at bakkene settes i stand.

Les mer ›

Posted in Nyheter


Husk forsinket Årsmøte

Hei alle sammen. Minner om at forsinket årsmøte avholdes i Høvikbakken mandag 14. desember kl. 1800. NB! På grunn av mildvær og mye regn går det ikke an å kjøre over jordet. Viktigste punkt på agendaen er godkjenning av revider regnskap. Dette må vi ha sendt til Asker Idrettsråd innen nyttår.

Les mer ›

Posted in Nyheter


Utsatt Årsmøte 2020

Det innkalles til utsatt og amputert årsmøte i Røykenhopp mandag 14.desember 2020 kil 1800 i Høvibakken. De viktigste postene blir godkjenning av regnskap og budsjett. Vi kommer tilbake med mer detaljer når vi ser hvordan smittesituasjonen utvikler seg.

Les mer ›

Posted in Nyheter


Husk høstsamling i Høvikbakken lørdag 17.10.19

Hei alle sammen. Minner om at vi har den årlige høstsamlingen i Høvikbakken 17.10.20 kl. 10.00. Vi starter med litt kaffe og informasjon. Deretter må vi klargjøre bakkene for vinteren. I år er det mye tilvekst i unnarenn og tilløp. Det er da behov for hjelp med godt ryddeutstyr. Videre må gjerde settes opp ved bekken.

Les mer ›

Posted in Nyheter


Høstsamling i Høvikbakken 17.10.20

Lørdag 17.10.20 tar vi den vanlige høstsamlingen i Høvikbakken. Der starter vi med kaffe og litt informasjon om dagens tilstand, planer for vinteren og litt om anleggsstatus. Deretter fortsetter vi med rydding og klargjøring av anlegget for vinteren. Kommer tilbake med litt nærmere detaljer angående dette. Vi møtes kl. 10.00.

Les mer ›

Posted in Nyheter


LO RAW AIR ungdomssamling i Vikersund

Hei alle sammen Her er et fint tilbud til våre unge håpefulle som hopper i K45 og K65.
Til hoppklubbene i Buskerud:
Vi oppfordrer alle som hopper i 12 – 16 årsklassen kommende sesong til å holde av helgen 18. – 20. september. Landslaget kommer, kommer du?
Se info: www.skiforbundet.no/buskerud/nyhetsarkiv/2020/9/lo-raw-air-ungdomssamling-i-vikersund/
Påmelding innen 10.

Les mer ›

Posted in Nyheter, Renn


God sommer

Det har vært en elendig snøvinter som endte opp med koronarestriksjoner. Nå ser det heldigvis ut til å lysne litt med tanke på samlinger og trening. Det blir spennende å se hvordan situasjonen er når skoleferien er slutt. Røykenhopp ønsker alle medlemmer og lesere av hjemmesidene en riktig god sommer og hold dere friske.

Les mer ›

Posted in Leder, Nyheter


God påske

Røykenhopp ønsker alle medlemmer og andre lesere av hjemmesidene våre en riktig god påskeferie. Hold dere friske og ta vare på hverandre.

Les mer ›

Posted in Leder, Nyheter


Årsmøte 2020 utsettes

Hei. På grunn av corona smittefare utsettes årsmøte i Røykenhopp til etter påske. Ny dato vil bli publisert. Dette er i henhold til retningslinjer utgitt av idrettsforbundet 13. mars i år. Foreløpig siste frist gitt av forbundet er 15. juni. Ta godt vare på hverandre til vi ses igjen. Biørn

Les mer ›

Posted in Nyheter


Våre sponsorer

BK-Rør AS
Tlf. 908 98 795

Industrilakkering AS
Tlf. 452 12 146
tony@industrilakkering.as

Steinspruten Bilglass
Tlf. 08810
Bytt bilrute her - og støtt klubben! >>>