Lederens hjørne


Arkiv Lederens hjørne >>


 • Juni 2012 – Snart sommerferie

  Hei alle sammen. Da nærmer vi oss sommerferie og en liten oppsummering av siste halvår. Røykenhopp har hatt en eventyrlig vintersesong. Fine snøforhold og stabil kulde helt frem til påske. Hoppskolen hadde jevnt godt besøk med snitt i overkant av 20 hver gang.
 • Desember 2012 – Oppsummering

  Da nærmer vi oss årets slutt og et raskt tilbakeblikk viser at dette har vært et godt år for Røykenhopp. Vi gjennomførte hoppskole og Telenorkarusell nesten i henhold til planen. Litt for tidlig vår gjorde at vi måtte amputere litt på slutten.
 • Desember 2011 – Kort oppsummering

  Da nærmer det seg jul og nyttår, men snøen ser ut til å la vente på seg. I fjor på denne tiden hadde vi kulde og tele i bakken, men ingen snø. I år har vi ingen av delene. Vel, dette har vært et godt år for Røykenhopp.
 • April 2011

  Hei og hopp alle sammen! Nok en kjempeflott vintersesong er avsluttet og vi har en liten pause før plasthoppingen begynner for fullt. Aktiviteten i Høvikbakken har vært kjempebra. På hoppskolen har vi registrert 44 barn, herav 5 jenter. I snitt har vi hatt 24 hoppere på hver hoppskolekveld.
 • Mai 2010

  Hei og hopp alle sammen En kjempeflott vintersesong er avsluttet og vi har en liten pause før plasthoppingen starter for fullt. Aktiviteten i Høvikbakken har vært over all forventning. På hoppskolen har vi registrert 48 barn, herav 10 jenter. I tillegg har vi hatt besøk av allidrettsgrupper fra Bødalen,
 • Februar 2010

  Hei alle hoppvenner Vi er nå midt inne i en kjempefin sesong. Aktiviteten i Høvikbakken er gledelig stor og vi har flere registrert på hoppskole enn på lenge. I tillegg har vi besøk fra forskjellige allidrettsgrupper som vil prøve skihopping. Som et artig innslag i vinterens hoppgleder kjører vi en serie med Telenorkarusellrenn.

Våre sponsorer

BK-Rør AS
Tlf. 908 98 795

Industrilakkering AS
Tlf. 452 12 146
tony@industrilakkering.as

Steinspruten Bilglass
Tlf. 08810
Bytt bilrute her - og støtt klubben! >>>