Hoppskole

EOE_7405Røykenhopp arrangerer hoppskole hver vinter – når vi har snø. Vi pleier vanligvis å starte opp på nyåret så snart snøforholdene tillater det. Man behøver ikke å melde seg på, det er bare å møte opp i Høvikbakken i Båtstø når som helst i den tiden hoppskolen er i gang! Tidspunktet er vanligvis onsdager kl. 1800. Hoppski får du låne hos oss, men i starten kan du gjerne bruke langrennsskiene dine også. Følg med på denne siden for meldinger vedrørende hoppskolen!

Hoppskolen koster ikke noe, men for at man skal være dekket av Idrettsforbundets kollektive skadeforsikring, som gjelder for barn under 13 år, må man tegne medlemskap i klubben. Satsen er kr 200 kr for aktivt medlem. Har man fylt 13 år, må man tegne skiforsikring (lisen) i tillegg. Dette kan bestilles på Skiforbundets nettsider, eller gjennom kassereren.

GAG264_4516I hoppskoleperioden arrangerer vi også flere renn for rekruttene i Telenorkarusellen, hvor du også kan gå kombinert. Det er selvsagt frivillig om du vil delta i disse rennene!

Hvis man har lyst, og begynner å beherske hoppingen, kan man gå opp i bakkestørrelse etterhvert. Vi har bakker på 7, 15, 26 og 36 meter. Når disse blir for små, må man imidlertid reise til andre bakker, som Gjerpenkollen i Drammen, Vikersund eller Midtstulia i Oslo. Men har man kommet så langt, har man gjerne sluttet seg til et hopp-team.


Hoppskole i morgen

Minner om at det er hoppskole i Høvikbakken i morgen 18.01.24 kl. 18.00. Vi følger opp suksessen fra sist torsdag og håper på enda flere hoppere denne uken. Vel møtt. Eventuelle spørsmål kan rettes til Biørn Øyen tlf. 90 73 …

Hoppskole i morgen Read More »

Hoppskole starter 11.01.24

Nå er de to minste bakkene klare og Røykenhopp starter hoppskole torsdag 11.01.24. Fremmøte i Høvikbakken kl. 1800 for registrering. Vi anbefaler at nybegynnere tar med seg sine vanlige ski. Disse er mye bedre å starte med enn lange hoppski. …

Hoppskole starter 11.01.24 Read More »

Hoppskolen

På grunn av været de siste dagene blir det ingen hoppskole i dag 22.03. 23

Hoppskole i dag

Minner om hoppskole i dag kl. 1800. Temperaturen gjør at det fortsatt er fine forhold i bakken. Det blir en liten overraskelse til alle barna som kommer.

Hoppskolen fortsetter

Hei, husk hoppskolen fortsetter onsdager kl. 1800 i Høvikbakken. Vi tar fortsatt nye hoppere i mot.