Hoppskole

EOE_7405Røykenhopp arrangerer hoppskole hver vinter – når vi har snø. Vi pleier vanligvis å starte opp på nyåret så snart snøforholdene tillater det. Man behøver ikke å melde seg på, det er bare å møte opp i Høvikbakken i Båtstø når som helst i den tiden hoppskolen er i gang! Tidspunktet er vanligvis onsdager kl. 1800. Hoppski får du låne hos oss, men i starten kan du gjerne bruke langrennsskiene dine også. Følg med på denne siden for meldinger vedrørende hoppskolen!

Hoppskolen koster ikke noe, men for at man skal være dekket av Idrettsforbundets kollektive skadeforsikring, som gjelder for barn under 13 år, må man tegne medlemskap i klubben. Satsen er kr 200 kr for aktivt medlem. Har man fylt 13 år, må man tegne skiforsikring (lisen) i tillegg. Dette kan bestilles på Skiforbundets nettsider, eller gjennom kassereren.

GAG264_4516I hoppskoleperioden arrangerer vi også flere renn for rekruttene i Telenorkarusellen, hvor du også kan gå kombinert. Det er selvsagt frivillig om du vil delta i disse rennene!

Hvis man har lyst, og begynner å beherske hoppingen, kan man gå opp i bakkestørrelse etterhvert. Vi har bakker på 7, 15, 26 og 36 meter. Når disse blir for små, må man imidlertid reise til andre bakker, som Gjerpenkollen i Drammen, Vikersund eller Midtstulia i Oslo. Men har man kommet så langt, har man gjerne sluttet seg til et hopp-team.


Hoppskolen fortsetter

Hei, husk hoppskolen fortsetter onsdager kl. 1800 i Høvikbakken. Vi tar fortsatt nye hoppere i mot.

Fortsatt hoppskole

Første hoppskole på 3 år ble endelig startet opp forrige uke med fantastiske forhold i bakkene. Nå følger vi opp, men flytter tilbake til onsdager som antydet tidligere. Alle gamle og nye hopprekrutter er velkommen til Høvikbakken onsdager kl. 1800. …

Fortsatt hoppskole Read More »

Hoppskolestart i Høvikbakken

Etter flere år med opphold nærmer vi oss endelig en ny hoppskolestart. Vi starter torsdag 26.01.23 kl. 1800 i Høvikbakken. Denne dagen blir det primært registrering og informasjon og kanskje noen prøvehopp. For de som ikke har hoppet tidligere anbefaler …

Hoppskolestart i Høvikbakken Read More »