Dobbeltseier sammenlagt i rekruttcupen

Rekruttcupen (RC) er nå unnagjort og våre løpere har hevdet seg bra. RC på plast startet i juni med sørrennene i Kristiansand og Arendal, før den fortsatte til Gjerpenkollen, Ørnskjøldsvik, Gjerpenkollen, Raufoss og med avslutning i Steinkjer siste helg i høstferien. Totalt har det vært arrangert ni renn, hvorav de sju beste plasseringene talte sammenlagt. Røykenhopp har hatt fire deltagere i cupen. Disse har vært Kjell Andreas Næsvold med seks renn i RC A og to renn i RC B, Joacim Ødegård Bjøreng (5 renn) i RC B og Nikolai Aasberg (9 renn) og Leif Torbjørn Næsvold (8 renn) i RC C

.

Sammenlagtseieren i RC C gikk til Leif Torbjørn etter meget skarp konkurranse med Nikolai. Det var totalt 59 deltagere i klassen og plasseringene sier sitt om prestasjonene til våre to lovende hoppere. I RC B fikk Kjell Andreas og Joacim hhv 17. og 18. plass sammenlagt. I RC A oppnådde Kjell Andreas en 13. plass.

Alt i alt meget god renndeltagelse og flotte resultater for alle våre fire utøvere denne sommeren. Nå er det en liten pause i hoppinga før vintersesongen starter opp med RC-renn i Folldal i midten av desember.

Sammenlagtresultatene for RC er lagt ut under ”Resultater/sommer 2010”.