Joacim vant eliteklassen i Norges-Cup-rennet i Vikersund

Røykenhopp hadde hele 4 deltagere i Norges-Cup-rennet i Vikersund K-105 fredag og lørdag 19-20 desember 2014. Joacim fortsetter den sterke hoppingen fra FIS Cup på Notodden forrige helg (hvor han vant begge dager), og vant eliteklassen i lørdagens NC-renn, med 115 meter i første omgang, og klassens overlegent lengste hopp på 123 meter i andre. Dette innebar for øvrig at han slo kjente navn som Anders Jacobsen, Tom Hilde, Andreas Stjernen og Kenneth Gangnes – som alle har hoppet World Cup… Fredag ble han dessverre disket p.g.a. at hoppdressen var litt for stor over hoftene (reglene blir stadig endret, og hoppdresser skal nå sitte strammere enn et pølseskinn…). Med disse resultatene fra FIS Cup og Norges-Cup tar vi det for gitt at han nå blir sendt ut i Kontinental-Cup’en (COC)!

Ole Eldar Kjølen (som er i en alder hvor de fleste er pensjonister!), deltok fredag, og kom på 6. plass i veteranklassen. I NC-A, klassen under elite, og som også er proppfull av gode løpere, hadde vi med Kjell Andreas Næsvold, som ble henholdsvis nr. 31 og 22  fredag og lørdag, og Nikolai Aasberg, på plassene 23 og 32.

Se også artikkel på Skiforbundets sider. Resultatliste er lagt ut på siden Resultater – 2014-2015.