Solan Gundersens Vinterleker 2014

Informasjon om Solan Gundersens Vinterleker 20-23 feb i Alvdal er tidligere sendt ut av Hopp- og kombinertkomiteen i Buskerud Skikrets, og forhåpentligvis er det flere fra Røykenhopp som har meldt seg på! Program for dagene finnes nå på Alvdal IL‘s nettsider, eller her på sidene våre.

For ordens skyld gjengir vi informasjonen som ble sendt ut av kretsen, og som ble lagt ut på Røykenhopps Facebook-side for en tid tilbake:

Solan Gundersen Vinterleker 2014 – Buskerud skikrets

Solan Gundersens vinterleker (SGV) i arrangeres i Alvdal fra 20. til 23. februar 2014. SGV er hovedrennet i hopp og kombinert for aldersklassene 12-14 år, dvs utøvere født i 2000-2002. SGV er årets happening for aldersklassen 12-14 år. Buskerud skikrets ønsker at så mange som mulig av våre hopp- og kombinertrekrutter deltar.

Buskerud skikrets stiller ledere og trenere for våre utøvere ifm arrangementet. For program vises det til Alvdal IL sine hjemmesider: www.alvdalil.no Lagledere er Gunnar Næsvold og Fredrik Sveia-Nilsen. Vi har følgende rollefordeling: Gunnar tar den formelle/sportslige laglederrollen og oppfølgingen av kombinertløperne. Fredrik tar seg av innkvarteringen. Vi kommer begge til å være tilstede for hjelp og støtte under treninger og konkurranser.

Program Innbydelsen er foreløpig ikke sendt ut, men erfaringsmessig er programmet slik: Torsdag: Fri trening i Sandeggbakken på formiddagen. Offisiell trening for deltagerne i kombinert på ettermiddag/kveld (2 eller 3 hopp med startnummer). Offisiell åpning av lekene. Fredag: Kombinert hopprenn. Offisiell trening (2 eller 3 hopp med startnummer) for de som kun deltar i hopp. Kombinert langrenn med start etter gundermetoden. Lørdag: Spesielt hopprenn Søndag: Laghopp. Kretslagskonkurranse der hvert lag består av en 12, 13 og 14-åring (gutt eller jente). Vi stiller med så mange lag vi kan – alle får hoppe! I tillegg pleier det å være tilbud om foredrag med aktuelle tema og bankett. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

Vi oppfordrer alle til å stille i samtlige øvelser. Den enkelte deltager må selv melde seg på både hopp og kombinertøvelsene gjennom MinIdrett. Lagledere sørger for påmelding til lagkonkurransen søndag. Skikretsen setter opp lagene og betaler startkontingenten for laghoppingen.

Innkvartering/forpleining Buskerud skikrets har reservert 8 leiligheter a’ 45 kvm. og fem leiligheter a’ 68 kvm i Nissegata på Savalen fra onsdag til søndag. De minste leilighetene har to soverom, hvorav ett med køyeseng (2 personer) og det andre med familiekøye (2-3 personer). Det er stor pågang på overnatting og overnattingsstedet har allerede venteliste for de som ikke har reservert. Vår reservasjon går ut allerede til helga og vi må da si fra oss rom til overs for å unngå å måtte betale økonomiske forpliktelser. Vi må derfor ha en snarlig tilbakemelding om overnattingsbehov. De største leilighetene (68kvm) er over to etasjer og har tre soverom. Ett soverom med dobbeltseng som kan splittes til enkeltsenger (2 pers), ett med køyesenger (2 pers) og ett med køyeseng og familiekøye (4-5 pers). Leilighetene er utstyrt for selvhushold. Mer info her: http://www.savalen.no/bo-reis/nissegata/

Savalen Nissegata ons-søn Pris

Mat Merknad » Leilighet 45kvm 2 soverom* Kr.4720,- Selv-hus hold Prisen inkluderer obligatorisk sluttvask. Eget eller leiet lintøy. »  Leilighet 68 kvm 3 soverom** Kr.6950,-  » Prisen inkluderer obligatorisk sluttvask. Eget eller leiet lintøy.

*Ett av soverommene har dobbeltseng. Det andre har såkalt familieseng med køye over. Dvs. at det kan bo 5 personer i leiligheten.

**Ett av soverommene har dobbeltseng, ett har 4 køyer og ett har 2 køyer.

Vi forsøker å organisere fellesmiddager tilpasset løpsprogrammet for de som ønsker dette. Mer informasjon om dette vil bli sendt ut etterhvert.

Tilbakemelding

Vi er avhengig av rask og forpliktende tilbakemelding vedr overnattingsbehov. Send en melding til Fredrik senest fredag 10/1 2014.

Vi trenger å vite:

Ønsket leilighetstype, pri 1 og 2. Navn på deg og dine med kontaktinformasjon (mobil/email) Ankomstdato. hvem skal du dele den med?

Mvh

Gunnar Næsvold (gnaesvold@gmail.com /9589 9430) og Fredrik Sveia-Nilsen (frenilsen@hotmail.com /9091 1223)