Mai 2010

Hei og hopp alle sammen

En kjempeflott vintersesong er avsluttet og vi har en liten pause før plasthoppingen starter for fullt.
Aktiviteten i Høvikbakken har vært over all forventning. På hoppskolen har vi registrert 48 barn, herav 10 jenter. I tillegg har vi hatt besøk av allidrettsgrupper fra Bødalen, Sydskogen og Hyggen. Totalt har ca. 75 hoppere vært i aktivitet i Høvikbakken.
Vi slo sammen hoppskoleavslutning, klubbmesterskap og siste rennet i Telenorkarusellen. Dette var svært vellykket og med stor deltakelse måtte vi improvisere litt for å få nok premier.

Mildvær og sol de siste ukene før påske ødela veien frem til bakkene. Dermed kunne vi ikke kjøre inn for å slådde slettene som ble svært isete. Som følge av dette måtte vi stenge anlegget minst en uke for tidlig

Første del av vårdugnaden er utført. Gjerder er ryddet bort, plastflasker og brukte drikkebeger er samlet opp og preppeutstyret ryddet unna for pløying av jorde. Neste del av vårdugnaden går ut på å glide skoleski samt montere bindinger på de nye skiene. Dugnaden er satt til 26. Mai 2010 kl. 1800.
I tillegg til vårdugnaden planlegger grunneier å drenere slettene for oss slik at vi får mindre problem med grunnvann som presser seg opp på slettene i småbakkene og overgangen i K36.

I Gjerpenkollen er det snart klart for plasthopping i Norges flotteste rekrutteringsanlegg. Anlegget åpner i slutten av mai og det planlegges et åpningsrenn 6. Juni.
Jeg anbefaler flest mulig å prøve plasthopping, men det er viktig å være allsidig. Plasthoppingen skal derfor være et tilbud til de minste, men ikke la det gå utover fotball, orientering, friidrett etc.

Til slutt minner jeg om at det skal være en stor samling for hoppere i alle aldre i Örnskiöldsvik i slutten av juni. Se egen info her på hjemmesiden.

Ha en flott hopp- og aktivitetssommer.
Biørn Øyen
Leder