Februar 2010

Hei alle hoppvenner

Vi er nå midt inne i en kjempefin sesong. Aktiviteten i Høvikbakken er gledelig stor og vi har flere registrert på hoppskole enn på lenge. I tillegg har vi besøk fra forskjellige allidrettsgrupper som vil prøve skihopping.

Som et artig innslag i vinterens hoppgleder kjører vi en serie med Telenorkarusellrenn. Dette er enkle uhøytidelige kveldsrenn og omfatter både hopp og kombinert cross. Her er alt tilpasset den enkelte utøver slik at ingen behøver å la seg skremme eller føle press. Vi har plass til flere deltakere. Første karusellrenn nå er mandag 15.02.10 kl. 1800. Ingen deltakeravgift.

Så vil jeg gratulere oss selv med et vellykket hopp- og kombinertrenn som vi avholdt 31. januar. Lett snøvær gjorde langrennet slitsom for de fleste, men alt sammen ble gjennomført prikkfritt og på rekordtid.

Løpere fra Røykenhopp deltar flittig på renn i vår krets og i nabokretsene samt RC renn. De tar grovt for seg av premiebordene hvor enn i landet disse måtte befinne seg.

Hvis vinteren fortsetter med kulde satser vi på å holde offisiell hoppskoleavslutning og klubbmesterskap onsdag 10. mars kl. 1800.. Håper på stor deltakelse, også fra foreldre. Dette skal være en liten festkveld. Eventuelt mildvær kan hindre kjøring frem til bakken.

Sist mandag ble det avholdt årsmøte. Gledelig mange møtte opp og viste et stort engasjement. Jeg må takke for tilliten og fortsetter altså som leder i 2 nye år. For øvrig består det nye styret av:

Nestleder, Kai Tømmerås
Sekretær, Gunnar Næsvold
Kasserer, Geir Granviken
Styremedlemmer, Arnt Hoaas, Frode Aasberg og Fredrik Berger.
Varamedlem, Lisbet Aarum

Nye styremedlemmer ønskes hjertelig velkommen. Jarle Ruud har bedt om å få tre ut av styret. Tusen takk for mange års god innsats i styret. Håper vi fortsatt kan kalle på deg når det skal utføres arbeid i lysmaster etc. 

Økonomien vår er bra til tross for store ugifter i høst til nye rør i bekken.

Til slutt minner jeg om at det fortsatt er mye vinter og mange muligheter for å være med i renn.

Ha en fortsatt flott hopp- og kombinertvinter.
Biørn Øyen
Leder